Campinastrand in Dessel.

Mooie vijvers waar je goed met de auto kan komen, ook is het mogelijk om te kamperen, het is een camping voor caravans en huisjes.
Er zijn drie vijvers waar er gevist wordt, de eerste als men binnen komt is de grootste en vooral vooraan gebruikt als zwemplaats.
Aan de achterkant van deze vijver kan men op de middenstrook gaan zitten om te vissen, vanaf 8 uur kan men er binnen en voor een ganse dag kost het € 5,00.
Aan de middenstrook ligt verder naar achter de tweede vijver, deze is meer voor de karp vissers bedoeld. Ook zitten er hier ook brasems op.
Dan meer naar rechts toe ligt de wedstrijd vijver van de camping zelf, deze is alleen voor de leden van de camping.
Op grote vijver kan men zich goed amuseren het ganse jaar door als de vis bijt natuurlijk.
Het enige minpunt aan deze vijver is de diepte die op de meeste plaatsen maar rond de 1 meter is.
Dus bij aanbeet van vis vertrekt deze peil snel naar het midden toe, dus zware belasting op lijnen en stok, een goede rek - stok - lijn verhouding is hier zeker aangewezen, wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan.
Laat nooit uw topset  los in het water liggen om een iets anders te doen, u bent ze op een wip kwijt, zelfs als de haak vlak tegen de paaltjes ligt.
Verder is in 2005 de middenberm verbreed zodat men er beter weg kan met de auto, goed onderhouden grasgedeelte om te zitten een 40 cm boven water.
Als je er eens wil gaan vissen gewoon de camping op rijden, tot op einde van grote vijver naar de middenberm op rijden, en zich daar links of rechts installeren.
De controleur zal in de loop van de dag wel langs komen voor betaling, hou alles netjes en wees zorgzaam voor de vissen, zodat iedereen nog veel plezier beleeft.

                         
Home

Update op 25-12-2008