Mijn huisdieren


Wij hebben steeds veel dieren gehad, vermits er thuis zeer veel plaats was en ik veel van dieren hou.
De volgende dieren hebben een tijdje bij vertoeft, allerhande vogels (kanarie's, parkieten en wilde zangvogels) pony, kippen, ganzen en eenden, poezen en berggeitjes.
De vogels zijn onder tussen allemaal verdwijnen, de geitjes, pony en kippen en ganzen zijn ook er niet meer
Wel hebben we nu steeds zeker een zestal poezen thuis en 1 hondje die meegekomen is met de moeder van mijn vrouw die bij ons een tijdje heeft bij gewoond
Elk jaar zijn er dus verschillende kleine pups van de poezen, deze worden dan aan geinterseerden geschonken.
Vermits we in een zeer bosrijk omgeving wonen kunnen wij veel dieren thuis in de tuin zien, veel wilde vogels zoals, vinken, spechten, roodborstjes, verder alle kleine Belgische kleine en grote vogels, zelfs ook grotere zoals uilen, buizerd, valken en kraaien en eksters.
Ook vossen en herten laten zich wel eens zien, de eekhoorns zijn regelmatig aan huis, ze komen het brood en de verschillende noten halen die in de tuin staan.
Tijdens de koude wintermaanden worden de dieren in de tuin elke dag gevoederd, brood en mezenbollen en allerlei zaden zijn altijd aanwezig.                         Laatst heb ik nog een bosuil uit mijn werkhuis moeten vangen en terug vrij gelaten buiten bij ons, maar af en toe zie in hem nog weleens in de buurt bij ons.
Mijn ega is wel niet zo een dierenvriend als ik maar ze heeft het toch maar steeds geduld, wel geeft ze tijdens wintermaanden de dieren buiten eten steeds.   
Vermits we de jaren dat we hier wonen al veel dieren gehad hebben moet je maar eens een kijkje nemen in het fotoboek van de huisdieren.

  Cato      grijsje      pruts      

Naar: Home, Thuis, Ik zelf, Echtgenoot, An, Andy, Nina, Luna, HobbyFotoboeken.

Laatst aangepast op 02-10-2008.                        Copyright © 2008 Nuyts Jean  Alle rechten voorbehouden.

Het auteursrecht op deze website berust bij de beheerder van deze site of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming.