Mijn Zoon Andy.

                                 Andy 2006                    Andy 18 jaar                   Andy eerste karper                  Andy met vriendin                Andy aan het water 2006
Andy is geboren op 10 oktober 1987 in ziekenhuis in Geel om 1u  s'nachts en woog 4350 kg en was 63 cm lang met donker zwart haar, had het steeds zeer druk en als hij de eerste dagen thuis was heeft hij de dag voor de nacht gewisseld en dit was geen pretje voor de ouders. Was wel lief als kleine peuter maar men moest maar steeds bezig zijn met hem. Tijdens de schooljaren kwam deze drukte hem niet ten goede en is hij naar een speciale school in Geel gegaan waar hij de lage schoolklassen gevolgd heeft met een zeer goed resultaat. Dan naar Mol voor beroepsopleiding als schrijnwerker, met een goede uitslag bij afstuderen.
Ondertussen al aan het werk in de bouwsector in Balen als prefabbekister en betonstorter. De laatste 10 jaar zijn we veel gaan vissen op kanalen en vijvers in onze buurt en omstreken, heeft al verschillende goede uitslagen van wedstrijd behaald en is nu veel bezig met het vissen op grote karpers.
Af en toe nog eens met de handstok, in 2007 heeft hij deelgenomen aan de Beker van Vlaanderen, maar niet kunnen uit vissen wegens omstandigheden.
Heeft in 2008 verschillende jobs gehad, maar was nergens gelukkig mee, heeft een poos gedoold en niets gedaan maar heeft nu terug de moed gevonden een beetje en is begonnen bij Daf Nederland in het weekend
Twee nachten van 12 uurs aan een stuk, wordt aanzien als voltijds, begint op vrijdag om 24u tot zaterdag middag 12u, zaterdag 24u begin en tot zondag middag 12u. Verdienste lijken op eerste gezicht in orde, hopelijk is de rest ook in orde, zoals de belasting, vakbond en ziekenkas, pensioen, afwachten maar.
Heeft al mooie grote karpers gevangen en al veel foto's gemaakt van deze vissen, zei maar eens in zijn fotoboek.

                                                                         

Naar :  Home, Thuis, Mij zelfEchtgenote,  An ,Nina, Luna, Hobby's, Huisdieren, Fotoboeken.

Laatst aangepast op 02-10-2008.                        Copyright © 2008 Nuyts Jean  Alle rechten voorbehouden.

Het auteursrecht op deze website berust bij de beheerder van deze site of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming.