Mijn echtgenote.

                Mijn echtgenote                    

Mijn echtgenote is Hermans Anita en ik heb ze leren kennen in een dancing toen ze 15 jaar was , ze is 7 jaar jonger dan ik en na een verkering van 5 jaar zijn we getrouwd in het dorp waar we nu nog altijd wonen .
Na ons trouwen zijn we gaan wonen in een staancaravan, die we geplaatst
We hebben samen 2 kinderen gekregen, An en Andy en dus zij we gezegend met een koningswens omdat we een dochter en een zoon hebben. De oudste dochter heeft ook zelf twee kinderen, Nina en Luna en woont samen met Bart.
Mijn vrouwtje heeft mij altijd en nog steeds vertroeteld, ook heeft zij altijd mee gaan werken na haar uren in het huishouden, verder  staat ze altijd klaar voor een helpende toe te steken bij mensen die een beetje steun of een goede babbel wensen. Wel wil ze steeds alles weten van de personen waar ze in contact meekomt, wat ze doen , hun kinderen en zo voort
Ze heeft jaren in de schoonmaak sector gewerkt waar ze de bureaus van de atoom in Mol heeft schoon gemaakt, de laatste jaren is na jaren voor de kinderen hebben gezorgd terug beginnen werken , maar nu in de horeca, ze heeft in enkele restauranten gewerkt in de buurt.
Nu is ze in een 1 sterren zaak in Mol actief enkele uurtjes per week, wel wordt ze graag gezien omdat ze hard en vlug kan werken en altijd klaar staat.
Verder is ze ook vanaf 2003 actief als lesgeefster in de catechese voor de vormelingen die hun plechtige communie willen doen in Olmen
In 2008 is ze 50 jaar geworden en dit werd met een groot feest geviert in de Waranda in Ham, alles werd georganiseers door de An met de hulp van anderen
Zij zelf wist er totaal niets van, tot op de dag zelf, s'morgens een lekkere onbijtmand onvangen met bloemen, tegen de middag naar de An gereden en van daar geblinddoekt naar de zaal gebracht langs verschillende omwegen zodat ze niet wist waar ze was, ze was van mening gebracht dat we gingen eten ergens in Balen.
Alle vrienden, famillie en kennissen die uitgenodigd waren wachten ze op om geluk te wensen, het was een onvergetelijk dag en feest, Fotos zijn hier te bekijken van mij en Bart .
De laatste tijd heeft ze last van aderspat in de benen, heeft zich daar aan laten operen, en alles is zeer goed verlopen, het ene been is gedaan te hopen dat ze niet te lang wacht voor het ander, Voor de rest begint stillaan de ouderdom te wegen op ons beiden.
Mijn fotoboek van mijn echtgenote kan je hier bekijken.

Naar :  Home, Thuis, Mij zelf An , Andy, Nina, Luna, Hobby's, Huisdieren, Fotoboeken.


Laatst aangepast op 02-10-2008.                        Copyright © 2008 Nuyts Jean  Alle rechten voorbehouden.


Het auteursrecht op deze website berust bij de beheerder van deze site of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming.