Kleinkind Luna.

                           Kleinkind Luna 2006                                                   Luna 2007 met Papa

Luna Claes is geboren in ziekenhuis in Hasselt op 23 augustus 2005 en woog 4175 kg en was 52 cm lang, gedoopt in Ham in de kerk met daarna een gezellig feest bij An en Bart thuis met besloten kring.
Dit was een zeer fijn kind en ook steeds rustig in haar eerste levensjaar,  ondertussen is ze wel hard veranderd en niet meer zo tenger en is ook veel vlugger en echte plaagstok geworden, steeds te vinden voor een grap uit te halen. De grote zus heeft er vele keren moeten aan geloven dat ze veel drukker is als zij, kan niet lang met het zelfde spelen en zeker niet lang stil zitten. Heeft ook zeer veel leuke dagen als ze samen met opa optrekt en met oma. Vooral nu is het woordje nee dikwijls wat uit haar snoetje komt, ook het knuffelen en kusjes geven is niet te veel aan haar besteed. Houdt meer van gekke dingen doen en vooral dieren zijn haar grote interressen, vooral paarden en poezen staan bovenaan op haar lijstje. Ook  pruts de hond van opa en oma kan op haar hartje rekenen, ze zal steeds een aai over zijn kopje niet vergeten als ze op bezoek komt en naar huis gaat. De poezen die met zijn zessen zijn bij opa en oma zitten in haar hartje, ook hun eigen poes krijgt op tijd en stond een knuffel.
Is in 2008 voor de eerste maal naar school gegaan samen met de zus die re al een jaartje op zitten had, is heel goed meegevallen en gaat graag er naar toe.
Ook de dagen dat opa ze komt afhalen zijn leuke belevenissen, en ze weet altijd wel iets om te vertellen.
Ook de dagen in de verlof periodes zijn gezellig, de uitstapjes naar de speeltuine en naar plopsaland of de zee zijn telkens een hele belevenis voor allen,
De fotoalbums geven daar een mooie weerspiegeling van.

Haar fotoboeken van de afgelopen jaren kan je hier bekijken.


Naar :  Home, Thuis, Mij zelfEchtgenote,  An , Andy, Nina, Hobby's, Huisdieren, Fotoboeken

Laatst aangepast op 02-10-2008.                        Copyright © 2008 Nuyts Jean  Alle rechten voorbehouden.

Het auteursrecht op deze website berust bij de beheerder van deze site of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming.