Kleinkind Nina.

                     Kleinkind Nina                    Nina                 samen met mama en zus
Nina Claes is geboren in ziekenhuis in Hasselt op 7 juni 2003, was 54 lang en woog 4075 kg.
Was in de eerste levens jaar  niet de beste maatjes met opa met zijn baart, nu zijn dikke vrienden en genieten steeds van het samen zijn met elkaar.
Is een zeer slim kind dat alles zeer snel onder knie heeft, ze maakte al vrij jong puzzels van 10 en meer stuks.
Kan mooi tekenen en schrijven, ook op de computer weet ze reeds zeer goed haar weg en niet alleen voor spelletjes
Het zijn steeds leuke dagen als opa haar gaat afhalen op school en dan naar de broodautomaat voor brood zodat ze steeds het wisseldgeld krijgt voor haar spaarpot, deze is ondertussen al goed gespekt door opa en oma.
Speeld graag samen met mama en papa en zus Luna thuis en ook gaat ze dolgraag naar plopsaland en luisterd graag naar liedjes van K3.
Is soms weleens vlug verdrietig als ze een beetje moe is en dan wilt ze steeds haar mama hebben.
Ze zal een zeer slimme meid worden zoals haar mama en papa als ze haar weemoed een beetje intoom kan houden.
Heeft soms weleens moeilijk op school als er een nieuw schooljaar aanvangt, maar dit zal met het ouder worden wel beteren.
Heeft graag anderen kinderen rond zich, waar ze dan verschillende spelletjes mee kan spelen en buiten ravotten in de tuin.
Ze kan met haar kleine zus Luna ook goed spelen zolang deze maar niet begint te plagen, kan uren rustig ergens mee bezig zijn op haar eentje.
Houd ook veel van dieren en is dol gelukkig als ze samen met opa kan gaan vissen of over de dieren in een boek bekijken
Het is telkens dolle pret als ze samen met kleine zus en opa de vissen gaan voederen in de vijver die achter het huis ligt bij opa.
Opa heeft in 2007 een paar goudvissen gekocht voor bij haar thuis, zodat ze samen met haar zus deze elke dag kan voederen.
Is ook steeds als eerste om bij opa te helpen als deze enkele klussen komt doen bij haar thuis.
Zo heeft ze flink geholpen toen er van de carport een speelkamer en bureau voor papa werd gemaakt, vooral het helpen metsen doet ze dolgraag.
Ook tijdens de bouw van de garage heeft ze dikwijls geholpen, met het metsen en houtwerk. Wel is ze nog wel een beetje bang van alle machines die veel lawaai maken, maar mortel maken en met een truweel mortel op de stenen leggen kan ze als de beste. Ook nagels of vijzen aangeven doet ze zeer graag, opa zal nog veel gezellige uurtjes met haar hebben, maar het zal niet gemakkelijk worden vermits de kleine zus ook steeds wil helpen bij opa.
Maar er zijn nog klussen genoeg voor opa rond hun huis dus ze zullen nog wel veel met elkaar kunnen samen werken in de uurtjes die ze thuis zijn.
Haar fotoboek kan je hier bekijken.


Naar :  Home, Thuis, Mij zelfEchtgenote,  An , AndyLuna, Hobby's, Huisdieren, Fotoboeken.

Laatst aangepast op 02-10-2008.                        Copyright © 2008 Nuyts Jean  Alle rechten voorbehouden.

Het auteursrecht op deze website berust bij de beheerder van deze site of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming.